Horeca

Royal T-Stick biedt een uitgebreid assortiment voor de horecabranche

Royal T-Stick heeft een luxe theeconcept ontwikkeld voor de horeca. De handgemaakte theekisten en trendy display bakken zijn ideaal om de Royal T-Sticks in te presenteren. Een lust voor het oog op de bar, of op de tafels in het restaurant.

De dubbelwandige theeglazen van Royal T-Stick drinken niet alleen zeer comfortabel, maar zijn bovenal erg mooi. De thee blijft langer warm en je brandt je minder snel aan het glas. 

De Royal T-Sticks worden speciaal voor gebruik in de horeca in 30/125/250 st. verpakkingen verpakt. De Royal T-Sticks zijn in de verpakkingen van 30/125 st. verpakt in een individuele composteerbare folie. In de 250 st. verpakking zijn de Royal T-Sticks niet voorzien van een individuele folie.

Het gebruik van de Royal T-Stick heeft een groot aantal voordelen:

  • Hygiënisch in het gebruik en overal toepasbaar;
  • Geen geknoei meer met een theezakje op de rand van een schotel;
  • Geen theelepeltje meer nodig;
  • Fris en trendy in het gebruik;
  • Verkrijgbaar in 13 verschillende exclusieve smaken in groot-en kleinverpakking;
  • Luxe horecapresentatie in handgemaakte kisten en trendy displaybakken;
  • De Royal T-Stick bevat 1,9 gram thee. De theesoorten worden met zorg uitgezocht en zijn afkomstig van de theeplantages van de beste theegebieden van India en Zuid-Afrika;
  • Alle smaken en melanges zijn met zorg samengesteld en bestaan uit uitsluitend natuurlijke ingrediënten.

Bent u een horecaondernemer en wilt u meer informatie, neemt u dan contact op. Wij zien uit naar een samenwerking.

Verkrijgbaar bij o.a: 

 

Chai Tea Latte Mix varianten & Hot Cocoa Mix Varianten

Door de succesvolle ontvangst van de Royal Tea Stick melanges, breidt Royal Coffee & Tea Innovations haar assortiment uit met Chai Tea Latte Mix varianten en Hot Cocoa Mixes, in drie zeer exclusieve smaken. Royal Coffee & Tea is een specialist in het melangeren van verschillende soorten theeën, aroma’s en specerijen, de uitbreiding van haar assortiment met Chai Tea Latte Mix en Hot Cacoa is dan ook een logische uitbreiding, waarin haar expertise goed wordt benut.

Cocktail Infusion Stirrers

Wist je dat aroma’s en kruiden een goede toevoeging kunnen zijn op een alcoholische drank?

Onze laatste innovatie is de Cocktail Infusion Stirrer. Deze Cocktail Infusion Stirrer voegt een natuurlijk aroma en kleur toe aan jouw cocktail.

Private Label

Koffie en Thee sticks met uw eigen merk: kwaliteit in een vertrouwd jasje

Royal Coffee & Tea Innovations (RCTI) Nederland is niet alleen producent en leverancier van Coffee, T-Sticks en Aroma Infusion Stirrers, maar zoekt ook nadrukkelijk samenwerking.

Met de eigen merk concepten bieden we onze partners pasklare oplossingen om de markt te veroveren. Naast de gegarandeerde aanvoer van een smaakvol natuurlijk product, zorgen we voor advies en ondersteuning in een snel veranderende markt.

Voor succes op korte én lange termijn biedt RCTI uw eigen private label.

Bouwstenen van succes

Bouwstenen van succes zijn een continue smaakbeleving en een herkenbare uitstraling: Koffieliefhebbers zijn kritisch maar merkvast: eenmaal overtuigd zijn het vaak trouwe klanten. Het gaat dus om de lange termijn, net als bij onze samenwerkingsverbanden.

Neem contact met ons op samen kunnen we uw merk tot groei en bloei brengen.