Meer over ons

Royal Coffee & Tea Innovations is opgericht in 2008 in Oudkarspel te Noord-Holland. Royal Coffee & Tea is een modern familiebedrijf, welke zich laat kenmerken door een informele cultuur en maatschappelijke betrokkenheid. Wij staan voor een gelijke behandeling en non-discriminatie en zijn lid van Sedex.

Royal Coffee & Tea Innovations produceert en distribueert de Royal T-Sticks. Wij volgen de laatste ontwikkelingen, trends op de voet en spelen binnen de theesector een innovatieve rol bij de ontwikkeling van duurzame producten.

Royal Coffee & Tea Innovations gebruikt haar kennis en ervaring om nu ook Chai Tea Latte Mixes Hot Cocoa Mixes en Cocktail Infusion Stirrers in Oudkarspel te vervaardigen.

De missie van de Royal Coffee & Tea Innovations is om hoogwaardige producten op de markt te brengen, welke zo min mogelijk impact op het milieu hebben en waar gebruiksgemak en kwaliteit de boventoon vieren.

Kwaliteit binnen Royal Coffee & Tea Innovations begint bij de oorsprong en wordt tijdens het hele proces gehandhaafd: in de grondstoffen, productieprocessen, de eindproducten en in onze houding ten aanzien van het milieu. Tot slot leeft kwaliteit volop binnen de Royal Coffee & Tea organisatie en onder de medewerkers van Royal Coffee & Tea innovations.

Royal Coffee & Tea Innovations B.V is gekwalificeerd voor de laatste versie van de IFS, versie 7.

CONTACT ONS

Praam 13 | 1724 BE Oudkarspel | The Netherlands | E-mail info@RTCI.nl|Tel +31 (0)226-335580